Solucions DOMÒTIQUES |  SEGURETAT | TELECOM

Protegim el que realment importa, la vostra tranquilitat i la seguretat dels teus. La vostra llar és encara més important quan sou a casa.

A Kosmos Group analitzem els riscos de la vostra llar i implementem mesures no intrusives però molt eficients, que ens donaran avís d’una possible intrussió immediatament perque la nostra Central Receptora verifiqui ràpidament l’amenaça. Igualment quan no sou a casa les nostres aplicacions per a Smartphone us donaran la tranquilitat de rebre els avisos al mateix temps que la nostra central i podreu visionar a temps real les càmeres de Videovigilància. La nostra app també us permet armar i desarmar zones d’alarma i control domòtic dels dispositius que volgueu controlar.

El nostre personal especialitzat vetlla per la seguretat de la vostra llar quan no hi sou, però molt especialment quan sou a casa, mitjançant un protocol professional de seguretat que ens permet saber que tot va bé. Els dispositius de seguretat utilitzats a les nostres solucions són HOMOLOGATS i elegants. Integrem la seguretat a la decoració i fem que allò que us protegeix sigui quotidià, fàcil d’usar i agradable, i si podem, invisible.