PROTECCIÓ HOMOLOGADA I SOTA NORMATIVA LEGAL

  • Compromís de transparència i rigor.
  • Atenció personalitzada i excel·lència en el servei.
  • Rapidesa i agilitat en la gestió d’urgències.
  • Compliment en els terminis de lliurament.
  • Preservació del medi ambient.
  • Model d’innovació tecnològica.

SOLUCIONS INTEGRALS: SISTEMES DE SEGURETAT I PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS, AUDIOVISUALS I TELECOMUNICACIONS
A Kosmos Group, oferim solucions integrals de protecció contra incendis i sistemes de seguretat. El grup va néixer fa 15 anys, amb la clara vocació de ser un referent en el sector, d’oferir serveis de qualitat i proveir als nostres clients de solucions tecnològiques idònies, tot això amb un absolut respecte pel medi ambient. El nostre compromís amb la transparència i la feina ben feta ens fan posar el focus en els nostres clients, per davant de tot.

TRANSPARÈNCIA, LEGALITAT I TECNOLOGIA AMB 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA
La protecció de les persones i dels béns és la nostra prioritat. Un assessorament transparent i de confiança, el compliment de la legalitat i un treball desenvolupat amb rigor constitueixen la base d’una òptima gestió del risc. Professionals experts conformen els nostres departaments d’enginyeria, consultoria, formació, instal·lacions i manteniment. Amb una metodologia flexible que s’adapta a les necessitats de cada client, hem creat un model de treball basat en la innovació tecnològica. Implantat ja en la nostra àrea geogràfica, hem començat a optimitzar-lo a tot Espanya.

PARTNER ESTRATÈGIC
Gaudim d’un prestigi que ens avala com a soci estratègic en la gestió del risc i la seguretat. Més d’un miler de clients satisfets el corroboran.Treballem per a clients de renom en centres comercials, hoteleria i restauració, edificis d’oficines, clíniques i hospitals, aparcaments, naus logístiques, naus industrials, laboratoris farmacèutics, museus i edificis històrics.

HOMOLOGACIONS I CERTIFICACIONS DE QUALITAT: ISO 9001 – ISO 14001
Les homologacions en PCI, Sistemes de Seguretat, Baixa Tensió i Telecomunicacions, juntament amb les certificacions ISO 9001 i ISO 14001 són garant de la qualitat dels serveis de Kosmos Group i del respecte d’aquesta companyia envers el medi ambient. A més, Kosmos Group és membre actiu i compta amb l’aval de les principals associacions del sector, com són CEPREVEN, TECNIFUEGO AESPI i el Clúster de Seguretat Contra Incendis.

CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES DE KOSMOS GROUP, PARTNER DE GRUPO ON SEGURIDAD
Kosmos Group forma part de Grupo On Seguridad, amb número d’inscripció a la DGP 3844. La seva central receptora està equipada amb les últimes tecnologies de gestió i comunicacions. S’ofereix un servei permanent de vigilància i alerta, amb presència d’àmbit estatal. Més de 6000 clients confien en la nostra CRA.Una Central Receptora d’Alarmes (CRA) rep un senyal cada vegada que es produeix un salt d’alarma per fum o intrusió en unes instal·lacions vigilades. Els senyals arriben a la CRA per via telefònica i, a través d’una xarxa informàtica interna es gestiona la incidència.
El primer pas que es dóna és el de confirmar que no es tracta d’una falsa alarma: la CRA contacta amb el client, qui s’ha d’identificar, mitjançant una clau, per conèixer l’estat de la situació. Amb determinats equips d’avançada tecnologia, és possible detectar sorolls i sons que poden donar pistes sobre si hi ha o no hi ha una intrusió real.
Descartada la falsa alarma, la CRA dóna avís als cossos de seguretat o cossos de bombers, segons convingui qui, a partir d’aquest moment, posen en marxa el seu protocol d’actuació.